10 øvelser som forbrenner magefett

Alle 10 øvelsene: Sit-ups, Crunches, Planks, Russian twists, Leg raises, Bicycle crunches, Reverse crunches, Side plank hip dips, Burpees og Mountain climbers.

Sit-ups: Dette er en øvelse som går ut på å løfte overkroppen fra gulvet med knærne bøyd og føttene plantet på gulvet. Dette kan gjøres med hendene bak hodet eller med armene plantet på hoftene. Sit-ups styrker magemusklene og hjelper til med å forbrenne magefett.

Crunches: Crunches ligner sit-ups, men man løfter bare oppoverkroppen fra gulvet i stedet for å reise seg helt opp. Dette gjøres ved å ligge på ryggen med knærne bøyd og hendene bak hodet. Løft hodet og skuldrene opp fra gulvet mens du spenner magemusklene.

Planks: Planks er en øvelse som gir god styrke i hele kroppen, inkludert magemusklene. Start ved å ligge på magen med albuene og tærne plantet på gulvet. Hold kroppen rett og spenn magemusklene mens du holder denne posisjonen i så lang tid du klarer.

Russian twists: Russian twists går ut på å sitte på gulvet med knærne bøyd og hendene plantet på hoftene. Løft føttene fra gulvet og vri kroppen til høyre og deretter til venstre mens du holder balansen. Dette gir god styrke i magemusklene og hjelper til med å forbrenne magefett.

Les også:  Treningstips for å få magemuskler

Leg raises: Leg raises kan gjøres mens du ligger på ryggen eller henger fra en bar. Løft beina rett opp i været mens du spenner magemusklene. Dette gir god styrke i magen og hjelper til med å forbrenne magefett.

Bicycle crunches: Bicycle crunches går ut på å ligge på ryggen med knærne bøyd og hendene bak hodet. Løft hodet og skuldrene opp fra gulvet og bring knærne mot brystet mens du vrir overkroppen til den ene siden. Gjenta bevegelsen på den andre siden. Dette gir god styrke i magemusklene og hjelper til med å forbrenne magefett.

Reverse crunches: Reverse crunches går ut på å ligge på ryggen med knærne bøyd og hendene plantet på hoftene. Løft hoftene fra gulvet og bring knærne mot brystet mens du spenner magemusklene. Dette gir god styrke i magen og hjelper til med å forbrenne magefett.

Side plank hip dips: Side plank hip dips går ut på å starte i sideplankeposisjon med albuen plantet på gulvet og foten plantet foran deg. Senk deretter hoften mot gulvet og hev den deretter opp igjen. Gjør dette så mange ganger du klarer på den ene siden, og gjenta deretter på den andre siden. Dette gir god styrke i magemusklene og hjelper til med å forbrenne magefett.

Les også:  Treningstips for å få magemuskler

Burpees: Burpees er en kondisjonsøvelse som også gir god styrke i magemusklene. Start i stående stilling og sett deg ned i knebøy. Plasser hendene på gulvet foran deg og hopp ut i push-up posisjon. Gjør en push-up og hopp deretter tilbake til stående stilling. Dette er én repetisjon.

Mountain climbers: Mountain climbers går ut på å starte i push-up posisjon med hendene plantet på gulvet. Trekk deretter en knær opp mot brystet mens du holder den andre strakt ut bak deg. Bytt deretter bein og gjenta bevegelsen. Dette gir god styrke i magemusklene og hjelper til med å forbrenne magefett.